- لاميس
رئيسة مجلس الوزراء
عدد المساهمات : 515
الاوسمه :
تاريخ التسجيل : 13/08/2008
عدد النقاط : 58262
رز بـالـكـبــد والقــوانـص***
السبت أغسطس 15, 2009 2:01 pm
المقادير
كيلو رز مصرى او نصف كيلو بسمتى
كيلو كبد و قوانص منظفين جيدا و شايلة اى دهن عليهم
بصل* ملح*فلفل اسود*جنزبيل*بهارات*كارى
ممكن فلفل رومى احمر او اخضر
الطريقة
قطعى الكبد و القوانص قطع صغيرة ثم ابشرى بصلة متوسطة الحجم و
ارفعها على النار و شوحى البصلة قليلا ثم انزلى بالكبد و استمرى فى
التقليب و اضيفى البهارات و الفلفل و الملح
اتركيها تشرب المية حتى تنضج نضج غير كامل تماما*فى
حلة كبيرة ضعى السمن و قليل من الزيت ثم انزلى عليهم بالرز و حمريه كلة
حتى يصير ذهبى اللون غامق قليلا ثم انزلى عليه بالكبد و القوانص و اضيفى
التوابل و اضبطى الملح حسب الرغبة و اضيفى الماء او الشربة ان وجد و
اتركيه ينضج
و بالهنا و الشفا جربوا هيعجبكم
رد: رز بـالـكـبــد والقــوانـص***
السبت أغسطس 15, 2009 10:08 pm
على فكرة انتى كدة بجد اكيد هتبقى ست بيت ممتازة
- NaSa
^^TheQueen^^
عدد المساهمات : 780
الاوسمه :
@sms& : أحــب حـرف ( ذ) ليس لأن الحـرف يعنيني كثيراً.. أو أنني أحـب شخصـاً بهذا الاسـم ... ولكن لأنني أجـده بـعيداً ... عـن كــــل ( صــراعـات الـحروف ) حـيث يقـطن فـي الركـن الأيسـر مـن ( الكيبورد ) أحـب أن أعيـش مثـله بعيـداً عن مشـاكـل البـشر ...!!
تاريخ التسجيل : 13/08/2008
عدد النقاط : 58626
رد: رز بـالـكـبــد والقــوانـص***
الثلاثاء أغسطس 18, 2009 8:41 pm
ميرسى على الوصفات الجميله دى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى