عــ 3rB-MiXــرب ميكس
'طاجن الخضار باللحم في الفرن خطييييير LOe34-tM8B_202375420

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

عــ 3rB-MiXــرب ميكس
'طاجن الخضار باللحم في الفرن خطييييير LOe34-tM8B_202375420
عــ 3rB-MiXــرب ميكس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سجل ايميلك ليصلك جديد المنتدى

Delivered by FeedBurner


اذهب الى الأسفل
ملاك الرومانسية
ملاك الرومانسية
عضو شغال على كبير
عضو شغال على كبير
'طاجن الخضار باللحم في الفرن خطييييير 8a1010
'طاجن الخضار باللحم في الفرن خطييييير Egypt10
عدد المساهمات : 111
تاريخ التسجيل : 21/09/2009
عدد النقاط : 53661

'طاجن الخضار باللحم في الفرن خطييييير Empty 'طاجن الخضار باللحم في الفرن خطييييير

الخميس سبتمبر 24, 2009 5:33 pm
'طاجن الخضار باللحم في الفرن خطييييير .
المقادير : 1\2 كيلو لحم مقطع مكعبات متوسطة الحجم
2 بصلة كبيرة-3 حبات بطاطس متوسطة - 1\4 كيلو( كوسة- فاصوليا خضراء- بسلة بالجزر-حبة فلفل اخضر ) كميات الخضار حسب الحاجة وحسب المحبب لكم -ملح -فلفل-حبهان-ورق لوري-زنجبيل-بهار-بردقوش-2 فص مستكة-2 فص ثوم-ملعقة سمن -ربع كوب ماء .

الطريقة : اولا نقوم بتقطيع الخضار قطع معقولة الحجم مش صغيرة أوي، وبعدين نبشر البصل حسب الرغبة ( ناعم او خشن ) وبعدين نحط عليه كل التوابل السابقة والثوم انا بحطه من غير ما اقطعه بيدي بس طعم حلو، وبعد كده نحط اللحمة عليهم ونقلبهم كويس في بعض ، بعد كده نحطهم في الطاجن ونحط عيهم ملعقة السمن والماء واخر حاجة نغطيهم كويس بالفويل.
بصوا يا قمرات الفرن لازم يكون سخن ودرجة الحرارة من (260-280 ) يعني براحتكم .بس وسيبوها في الفرن لحد ما تستوي خالص وتتحمر لوحدها ز بتاخد حوالي 3 ساعات بس بتطلع خطيرة وخفيفة وتتاكل اكل .جربوها ومش هتندموا ابدا.
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى